A29

.

.

A29

STORT, RYMLIGT OCH BEKVÄMT PÅ VÅNING 8, MED ÅLANDS BÄSTA UTSIKT


Bostad A29 erbjuder mycket utrymme med sina knappa 120 m2 uppdelat på 3-5 rum & kök samt ett stort uterum på 16,5 m2 plus takterass på 10,6 m2.


Från uterummet och samtliga fönster i bostaden öppnar det sig en underbar utsikt mot havet, Kobbaklintar och farleden in till Västerhamn.


I bostaden finns det ett stort sovrum och ett master sovrum varifrån det är det direkt utgång till uterummet såsom också från det ljusa och öppna vardagsrummet.


Det finns gott om förvarings utrymme i bostaden samt 2 klädrum, och eget stort förråd på våning 1.


Som extra finess finns också en egen bastu (alternativt +1 sovrum) med fönster och utgång direkt till takterassen för att svalka sig.


A29 erbjuder dessutom 2 wc och 2 duschar, som ger ett extra bekvämt boende. 


Det rymliga köket är full utrustat med integrerade köksmaskiner såsom diskmaskin, kyl/frys, micro, kermasik häll samt varmluftsugn och köks-ö.

Skuldfritt pris:           810 500€


Försäljningspris:       411 167€

(+ skuldandel)


Skuldandel:                  399 333€


Skötselvederlag:       326,42€ / mån

(2,75€ / m2 / mån)


Finans. vederlag:         Estimerat

(12,95€ / m2 / mån) 

DENNA BOSTAD ÄR RESERVERAD, DU KAN STÄLLA DIG I KÖ


BAB Fyren byggs som ett RS-projekt, vilket innebär säkerhet för köparna. Köpesumman betalas av under byggnationen enligt skild ratplan, sista raten betalas i samband med inflyttning.


Denna bostad är redan reserverad, men du kan ställa dig i kö så kontaktar vi Dig om den råkar bli ledig.Tryck på knappen för att ställa dig i kö på A29.