A29

.

.

A29

STORT, RYMLIGT OCH BEKVÄMT PÅ VÅNING 8, MED ÅLANDS BÄSTA UTSIKT


Bostad A29 erbjuder mycket utrymme med sina knappa 120 m2 uppdelat på 4 rum & kök, samt ett stort helglasat uterum på 16,5 m2 och takterass på 10,6 m2.


Från uterummet och samtliga fönster i bostaden öppnar det sig en underbar utsikt mot havet, Kobbaklintar och farleden in till Västerhamn.


I bostaden finns det 3 sovrum, varav ett master sovrum med direkt utgång till uterummet såsom också från det ljusa och öppna vardagsrummet. Från "biblioteket" eller det andra stora sovrummet är det utgång till takterassen.


Det finns gott om förvaring i bostaden samt ett klädrum, och eget stort källarförråd.


Som extra finess finns också en egen spa-avdelning med bastu (alternativt ett till sovrum) med fönster och utgång direkt till takterassen för att svalka sig.


A29 erbjuder dubbla badrum med toalett, som ger ett extra bekvämt boende. 


Det rymliga köket är utrustat med integrerade köksmaskiner såsom diskmaskin, kyl/frys, micro, kermaisk häll samt varmluftsugn och köks-ö.

Skuldfritt pris:           810 500€


Skötselvederlag:       326,42€ / mån

(2,75€ / m2 / mån)

DENNA BOSTAD ÄR RESERVERAD, DU KAN STÄLLA DIG I KÖ


BAB Fyren byggs som ett RS-projekt, vilket innebär säkerhet för köparna. Köpesumman betalas av under byggnationen enligt skild ratplan, sista raten betalas i samband med inflyttning.


Denna bostad är redan reserverad, men du kan ställa dig i kö så kontaktar vi Dig om den råkar bli ledig.Tryck på knappen för att ställa dig i kö på A29.