A23

A23

KVADRATSMART BOENDE VID HAVET


Bostad A23 är planerad med tanke på den som vill bo bekvämt, men utan behov utav strörre ytor. A23 lämpar sig utmärkt även som ett andra hem eller fritidsboende i stan för den som t.ex har större hus på landet eller bor utomlands och kanske söker efter ett veckosluts boende i Mariehamn.


A23 är uppdelad på 2 rum & kokvrå samt stort badrum (39,6 m2) och är belägen på våning 6 på den nordvästra fasaden utav BAB Fyren, med utsikt mot havet och farleden.


Tack vare sin smarta planerig så inrymmer bostad A23 allt man behöver och vid behov så kan extra övernattnings utrymme  användas i husets övernattningssvit på våning 3. 


A23 har också en glasad balkong, förnuftigt planerad så att där finns tillräckligt med utrymme att njuta utav den fina utsikten mot farleden.

Skuldfritt pris:           259 500€


Försäljningspris:       130 800€

(+ skuldandel)


Skuldandel:                  128 700€


Skötselvederlag:       108,9€ / mån

(2,75€ / m2 / mån)


Finans. vederlag:         Estimerat

(12,95€ / m2 / mån) 

DENNA BOSTAD ÄR RESERVERAD, DU KAN STÄLLA DIG I KÖ


BAB Fyren byggs som ett RS-projekt, vilket innebär säkerhet för köparna. Köpesumman betalas av under byggnationen enligt skilld rat-plan, sista raten betalas i samband med inflyttning.


Denna bostad är redan reserverad, men du kan ställa dig i kö så kontaktar vi Dig om den råkar bli ledig.Tryck på knappen nedan för att ställa dig i kö på A23.

Visualiseringen / balkongvy är från bostad A19 som är likadan som A23 men är belägen på våning 5, en våning ner.