LBRG FIN

TERVETULOA AHVENANMAALLE

ASU MUKAVASTI MAARIANHAMINASSA


Oletko aina haaveillut asunnosta merinäkymillä, saaristolaismaisemista ja arjen luksuksesta?


Nyt sinulla on mahdollisuus toteuttaa nämä kaikki. Rakenamme Ahvenanmaan korkeimman asuintalon aivan meren rannalle, Maarianhaminan sataman sisätulo-väylän kupeeseen.


Maarianhamina tunnetaan "Itämeren pääkaupunkina" joka tarjoaa monipuolisia harrastus mahdollisuuksia, sekä kaikkea jota voit toivoa arjen juoksevien asioiden hoidon helppoudessa.


Maarianhaminan keskustasta löydät kattavat vaihtoehdot ostoksille ja nauttimiseen sekä laajan ravintolakattauksen.


Kesällä kaupunki sykkii turistien sekä veneiliöiden tuomasta vilinästä ja kultturi tarjonnasta. Talvikaudella turistien vähentyessä, voit nauttia täysin siemauksin hiljaisemman kauden tuomasta rauhasta.


Kaikki palvelut toimivat vuoden ympäri ja arkiset rutiinit hoituu erittäin mukavasti.


Lasten koulut / päiväkodit ja harrastukset sekä työpaikat sijaitsee yleensä erittäin lyhyen matkan päästä kotoa. Tämä saa aikaan valtavasti ajan säästämistä arjessa, josta tulee sanonta että "Ahvenanmaalla on vuorokaudessa 25 tuntia".

Näyttökuva 2019-05-25 kello 20.29.35
kobbaklintar

AHVENANMAA ASUINPAIKKANA


Ainutlaatuinen ympäristö!


Maarianhamina on kiistatta ”Itämeren pääkaupunki”. Se tarjoaa monipuolisen, elävän, sekä turvallisen asuinympäristön ihmisille, jotka haluavat enemmän laatuaikaa elämästä.


Kaikki palvelut löytyvät läheltä ja yhteydet Manner-Suomeen sekä Ruotsiin ovat mainiot.


Päiväkodit sekä koulut ja viranomaisasiat toimivat Ahvenanmaalla hyvin ja työttömyys-prosentti on koko Suomen alhaisin.


Ahvenanmaalla olemassaoleva ”kotiseutuoikeus” ei koske As Oy muotoisia asuntoja, joten kaikki ovat tervetulleita ostamaan asunnon ja asumaan mukavasti sekä turvallisesti Bostads Ab Fyren i Mariehamn:issa.

Arjen luksusta


Säästä aikaa ja nauti elämästä enemmän. Ahvenanmaalla on erittäin lyhyt välimatkat.

Kaikki toimii


Virastot, sairaanhoito, koulut ja muut valtion instanssit toimii ja sinua kohdataan kuin henkilö.

Enemmän rahalla


Ahvenanmaalla on edullisemmat hinnat asunnoissa kuin isoissa kaupungeissa matereella ja Ruotsissa.

Turvallinen


Rikollisuus on vähäistä, ja Poliisit selvittää suurimman osan niistä rikoksista jota ku tapahtuu.

MIKÄ ON LOTSBERGET AB?

LOTSBERGET AB on kiinteistökehitysyhtiö Maarianhaminasta. Yhtiö perustettiin keväällä 2019 tehtävänä rakentaa premium asuntoja, jotka sijaitsevat houkuttelevilla tonteilla Maarianhaminassa / Ahvenanmaalla.


Keväällä 2019 allekirjoitimme varaussopimuksen Maarianhaminan kaupungin kanssa kahden kerrostalo rantatontin ostamisesta Maarianhaminan Lotsgatanilta, huhtikuussa 2020 kauppakirjat allekirjoitettiin. Tontit tarjoavat Itämeren parhaimmat merimaisemat, lähellä Maarianhaminan keskustaa ja satamaa. Avasimme keväällä 2020 ennakkovaraukset ensimmäiseen taloon, joka on Bostads Ab (As Oy) Fyren i Mariehamn.


Teemme yhteistyötä paikallisten arkkitehtien ja rakennusyritysten kanssa talojen toteuttamiseksi ja päivitämme lisätietoja verkkosivuille meneillään olevista prosessista projektin edetessä.


Koska nämä kaksi tonttia sijaitsevat niin keskeisellä paikalla matkustajaliikennettä ajatellen Västerhamniin, uudet talot tulevat toimimaan Maarianhaminan käyntikorttina. Talot tulevat sijaitsemaan aivan rannan tuntumassa ja tulevat olemaan yksi ensimmäisistä asioista, jotka matkustajat näkevät saapuessaan Maarianhaminaan laivoilla.


Myös siksi uskomme, että on panostettava laatuun ja rakentaa erittäin kauniita taloja, jotka sopivat ympäristöön ja antavat kutsuvan vaikutelman. Hanke tarjoaa kuitenkin ennen kaikkea ihmisille ainutlaatuisen mahdollisuuden elää mukavasti monipuolisessa Maarianhaminassa poikkeuksellisilla näkymillä.


Tervetuloa kotiin!LOTSBERGET AB

KÄYNNISSÄ OLEVAT PROJEKTIT

KOHDE 1


BAB FYREN


Sijaitsee tontilla 18-2 /  Lotsgatan 19 


Maarianhaminan korkein asuintalo / 8 kerrosta


Asuntokoko: 1h+k - 6h+k


Asuntoja: 32  


Varaustilanne: 55%


Rakentaminen alkoi Q4 2020

360 näkymät tonteilta 18-2 ja 19-1 / Lotsgatan:in päässä.

SEURAA MEITÄ SOMESSALöydät meidät myös facebookista, johon päivitämme myös säännöllisesti uutisia projektin etenemisestä sekä muuta infoa.


Koska Ahvenanmaalla pääkieli on ruotsi, puhumme siellä pääasiassa sitä. 


Ahvenanmaalla pärjaa kuitenkin myös loistavasti englannin kielellä, ja yllättävän monessa paikassa myös suomen kielellä, kuten meillä. 


Tervetuloa viihtymään.